سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

عربستان آموزش زبان چینی را در مدارس آغاز کرد | استخدام ۱۷۵ معلم زبان چینی

عربستان آموزش زبان چینی را در مدارس آغاز کرد | استخدام ۱۷۵ معلم زبان چینی عربستان سعودی اعلام کرد که با هدف ارتقای مهارت‌های زبانی دانش‌آموزان این کشور و بهره‌مندی از فرصت‌های شغلی گسترده‌تر در آینده، آموزش زبان چینی را در مدارس این کشور آغاز کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۷ - ۲۲ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 12
کد خبر: ۲۵۷۰۹۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ عربستان سعودی اعلام کرد که با هدف ارتقای مهارت‌های زبانی دانش‌آموزان این کشور و بهره‌مندی از فرصت‌های شغلی گسترده‌تر در آینده، آموزش زبان چینی را در مدارس این کشور آغاز کرده است.

به گزارش ایندیپندنت، در فاز اول اجرای این طرح، قرار است زبان چینی به دانش‌آموزان ابتدایی و راهنمایی آموزش داده شود و سپس تا سال ۲۰۲۹ به کلاس سوم متوسطه گسترش یابد.

بر اساس آنچه اعلام شد، ۱۷۵ معلم زبان چینی برای آموزش در چند مدرسه عربستان سعودی استخدام شده‌اند. تعداد این مدارس به‌تدریج افزایش می‌یابد.

استخدام این معلمان بر اساس توافقنامه آموزشی انجام گرفت که سال ۲۰۲۳ بین مسئولان آموزشی ریاض و پکن امضا شد.

وزارت آموزش عربستان سعودی اعلام کرد که با آموزش زبان چینی در مدارس عربستان سعودی، شانس جوانان این کشور برای یافتن شغل یا ادامه تحصیل در دانشگاه‌های معتبر چین افزایش خواهد یافت.

موافقان این طرح آن را گامی مهم در جهت ترویج فرهنگ جهانی و ارائه مهارت‌های زبانی جدید و مفید به دانش‌آموزان می‌دانند. به گفته آنها، این تصمیم با توجه به اهمیت روزافزون چین در اقتصاد جهانی و روابط تجاری و اقتصادی پررونق ریاض و پکن، ضروری بود و پیشرفتی چشمگیر در سیستم آموزشی عربستان سعودی به شمار می‌رود.

به گفته یکی از معلمان چینی که برای تدریس در مدارس عربستان سعودی استخدام شده است، اکنون زبان عربی هم در چین تدریس می‌شود و بسیاری از مدارس متوسطه بین‌المللی معلم عربی دارند. او اظهار امیدواری کرد که آموزش زبان‌های چینی و عربی در دو کشور به تبادلات فرهنگی و تجاری بیشتر منجر شود.

گزارش‌های بین‌المللی از پیشرفت چشمگیر آموزش و پرورش عربستان سعودی و ارتقای رتبه این کشور در شاخص‌های مربوط به آموزش، پژوهش و نوآوری در سال‌های گذشته حکایت دارد. بر اساس رتبه‌بندی سالنامه رقابت‌پذیری موسسه بین‌المللی توسعه مدیریت، آی‌ام‌دی (IMD)، آموزش و پرورش عربستان سعودی در سال ۲۰۲۲، به رتبه ۲۴ در جهان رسید، حال آنکه در سال قبل از آن، رتبه این کشور ۳۲ بود.

عربستان سعودی در سال‌های گذشته در رتبه‌بندی جهانی دانشگاه‌ها هم صعود چشمگیری داشته است.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار